kombinasjonspakke

kr 349
Van. kr 449. Du sparer kr 100 (22%)

 

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (0 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

 

Produktbeskrivelse:

Med denne klamydiatesten får du et profesjonelt og klinisk bevist produkt, som raskt og enkelt viser om personen har klamydiainfeksjon. Hurtigtesten er CE-godkjent for profesjonell bruk

Dette er perfekt for deg som raskt vil få svar på om du har Chlamydia eller ikke.

 

 

Hjemmetest for klamydia

Denne klamydia-testen er en profesjonell rask test for kvalitativt å oppdage klamydia-antigenet ved livmorhalsen hos kvinner eller urinrøret hos menn. Med denne klamydiatesten blir du varslet etter ca 10 minutter. Testen er CE-godkjent bare for profesjonell bruk.

 

  • Tilpasset for menn og kvinner
  • Svar innen 5-10 minutter
  • 98% pålitelig
  • Enkle bruksanvisninger
  • Kjapp levering

Innhold

  • Test kassett
  • Reagens A & B
  • Prøverør
  • Prøvetaking stopper
  • Bruksanvisning

Hva er klamydia?

Klamydia er en av de vanligste seksuelt overførbare sykdommene i Sverige. Fremfor alt øker antallet smittede blant unge mennesker. Nesten 40 000 ble registrert som smittet i 2015. Både menn og kvinner kan bli smittet. For menn er symptomene knyttet til urinrøret, og for kvinner er det livmoren.

Hvordan vet jeg om jeg er smittet med klamydia?

Chlamydia kan være vanskelig å oppdage i begynnelsen, da symptomene noen ganger ikke vises før tre uker senere. Da kan symptomene være for eksempel blødning eller smerte ved vannlating. En god start er å gjøre en klamydiatest.

Hva skal personen gjøre hvis testen viser seg å være positiv for klamydia?

Skulle resultatet vise at du har klamydia, bør vedkommende kontakte et helsesenter / STD-klinikk direkte slik at du får riktig behandling så snart som mulig. Vanligvis er antibiotikabehandling det som gjelder. Personen som muligens er smittet, har meldeplikt i henhold til loven.

Hvordan fungerer testen?

Det er forskjellige typer klamydiatester. Denne testen er utformet som en enkel rask test. Det fungerer for både kvinner og menn, men prosessen ser litt annerledes ut avhengig av kjønn. Nøyaktige instruksjoner er inkludert i testsettet. Merk at testen har veldig høy nøyaktighet.

Hva kan skje hvis klamydia ikke behandles?

Hvis klamydiatesten viser seg positiv og sykdommen ikke behandles, kan den til slutt føre til sterilitet. Dette gjelder både kvinner og menn. Derfor er det viktig at personen søker behandling etter å ha utført en klamydiatest.


Våre tester for Chlamydia er CE-merket og gir en rask og sikker melding. Testen er en enkel urintest. Du leser resultatet etter noen minutter. Merk at du i henhold til infeksjonskontrolloven må kontakte helsesenteret umiddelbart hvis du får et positivt svar. 


Artikkel-ID:
5 pack Klamydia

Produktet er lagt til i handlekurven din

Å sjekke utFortsette å handle
Produkter
Kundeområde
SvenskaNorskDansk