Mix-pack 3-pack

kr 499

 

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (0 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

 

Produktbeskrivelse:

Vår Blandpaket 3-pack er den ultimate løsningen for din helse. Denne pakken gir deg muligheten til å enkelt og bekvemt overvåke flere viktige helseaspekter i ditt eget hjem. Med en kombinasjon av tre forskjellige tester og totalt ni tester i pakken, kan du være sikker på at du tar vare på din helse på best mulig måte.

Pakken inneholder:

  • Herpestest (3 stk): Herpes er en virusinfeksjon som kan være utfordrende å oppdage. Våre herpestester gir deg muligheten til å kjenne din status og ta nødvendige tiltak for å håndtere denne viruset.
  • Halsbetennelsestest (3 stk): Halsbetennelse er en smertefull tilstand som kan være alvorlig hvis den ikke oppdages i tide. Våre halsbetennelsestester gir deg rask og nøyaktig informasjon om din helse.
  • Prostatatest (3 stk): Prostatatesten gir deg muligheten til å overvåke prostataens helse og kan være avgjørende for tidlig oppdagelse av eventuelle problemer.

Med vår Blandpaket 3-pack får du muligheten til å:

  • Overvåke flere helseaspekter: Med en variasjon av tester kan du følge opp og ta vare på ulike deler av din helse.
  • Utføre enkle tester hjemme: Våre tester leveres med klare instruksjoner og gir rask og pålitelig resultat.
  • Fremme tidlig oppdagelse og velvære: Ved regelmessig testing kan du ta proaktive skritt mot en sunnere fremtid.

Investér i din helse og velvære med vår Blandpaket 3-pack. Bestill din pakke i dag og ta kontroll over din helse på en enkel og bekvem måte. 


Artikkel-ID:
BLANDPAKET-3PACK

Produktet er lagt til i handlekurven din

Å sjekke utFortsette å handle
Produkter
Kundeområde
SvenskaNorskDansk