Spørsmål og svar

Ofte stilte spørsmål vi ofte får angående testene våre


 

 

Er testene virkelig trygge?

Ja absolutt. 90% av produksjonen vår er til profesjonell helsetjenester og forskjellige laboratorier. Våre selvtester stammer egentlig bare fra disse og er i utgangspunktet de samme. En viktig ting som skiller dem er at håndbøkene for våre selvtester er sterkt forenklet og dermed tilpasset de uten medisinsk utdannelse. Imidlertid stilles de samme strenge kravene til funksjon, sikkerhet, pålitelighet og EU-direktiver for IVD-tester. Du får dermed en selvtest som oppfyller de samme strenge kravene som helsetester.

Må jeg sende inn tester for å få svar?

Nei, du trenger ikke å sende inn noen blodprøver eller lignende - du gjør alle testene hjemme i fred og ro, du får svaret umiddelbart ved å lese testresultatet. Vil du se hvordan en test fungerer?

Er jeg anonym når jeg bestiller fra deg?

Ja. Vi avslører ingen informasjon - uavhengig av hvilken test du bestiller. Produktene sendes i en diskret pakke. Vi tar personvernet ditt veldig alvorlig. Vi følger alle lover og EU-direktiver. I tillegg har vi et SSL-sertifikat for ekstra sikker tilkobling. Med andre ord kan du handle trygt hos oss.

Tar det urin eller blod for å gjøre en test?

Følgende tester gjøres med urin: Eggløsning, graviditet, legemiddeltest, overgangsaldertest, urinveisinfeksjon, nyretest og diabetes test. Testene som krever en dråpe blod er prostata, skjoldbruskkjertel, borreliose, magesår, CRP og jernmangel. Den leveres med en lansett som brukes til en enkel og rask pinne.

Hvor raskt mottar jeg bestillingen min?

Vi sender alltid samme dag. Hvis du bestiller før klokken 13.00, vil du ha hjemmetesten dagen etter (på hverdager). Produktene våre sendes med Postnord.

 

 

 

Produktet er lagt til i handlekurven din

Å sjekke utFortsette å handle
Produkter
Kundeområde
SvenskaNorskDansk