Prostatatest - Självtest för PSA-nivå

kr 329

 

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (0 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

 

Produktbeskrivelse:

Med denne PSA-prostata-testen får du et profesjonelt og klinisk bevist produkt. Hurtigtesten er CE-godkjent for profesjonell bruk og gir deg svar innen 15 minutter

PSA-testen vår er en 100% anonym selvtest som gir resultatet umiddelbart etter bare 10-15 minutter.

 

PSA Prostata test

Blant menn er prostatakreft den typen kreft som er mest representert. Prostatakreft kan ofte behandles effektivt ved å forhindre at kreften spres. Det er imidlertid viktig at prostatakreft blir oppdaget og behandlet så snart som mulig, og med regelmessige prostata-tester er det lettere å oppdage sykdommen før den rekker å spre seg. Risikoen for prostatakreft øker med alderen, noe som betyr at eldre generelt skal testes med kortere intervaller.

PSA-test er en blodprøve som kan utføres hjemme. Hele prosessen tar normalt ikke mer enn 15 minutter. Prostatatester utført hjemmefra har ikke hundre prosent nøyaktighet, men gir indikasjoner på om noe er galt med prostata. Hvis testen din viser normale verdier, og du fortsatt er bekymret, bør du likevel konsultere lege.

 

  • Sendes i diskret emballasje
  • Rask hjemlevering
  • Test for prostata på 15 minutter
  • Enkel PSA-test å utføre hjemme og klare instruksjoner inkludert
  • Viser om du trenger å besøke lege eller helsesenter
  • Et smart første skritt for å lindre angst

Hva måler en prostata-test, og hvilke konklusjoner kan trekkes av resultatet?

En PSA-test utført hjemme måler PSA-nivået i prostata. PSA-tester utføres normalt for å oppdage eventuelle sykdommer. Prostata tester måler dermed PSA-nivået og forteller deg om verdiene dine er normale eller høye, og dermed også om du bør oppsøke lege. En høy PSA-verdi trenger ikke å bety sykdom.

Hva er PSA?

PSA er et protein som finnes i prostata. Avhengig av alder, bør PSA være tilstede i prostata i varierende mengder. Når PSA-verdien er høyere enn normalt, kan det indikere en form for sykdom. Det kan for eksempel være prostatakreft, prostatitt (betennelse i prostatakjertelen), aldersrelatert sykdom eller lignende. Felles for alle prostata-relaterte problemer er at jo raskere de oppdages, jo mer effektiv blir behandlingen. PSA gjør også sæd mer mobil. Menn under 50 år bør ikke ha en verdi over 3,0 µg / L i blodet, og hvis testen viser positiv, betyr det at PSA-verdien er over 4,0 µg / L. 


Artikkel-ID:
PSA-Prostata 3pack

Produktet er lagt til i handlekurven din

Å sjekke utFortsette å handle
Produkter
Kundeområde
SvenskaNorskDansk