Amfetamin - Selvtest

39,20 kr
Van. 55,20 kr. Du sparer 16 kr (29%)

 

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (59 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

 

Produktbeskrivelse:

Amfetamin test for privat bruk, trygg, rask og billig.

Denne amfetamintesten er markedets best dokumenterte legemiddeltest. Med denne amfetamintesten er du sikker på å få et pålitelig resultat. Testen er produsert i USA og har gjennomgått FDA (Food and Drug Administration) som er vanskelig å oppnå kvalitetssertifisering.

 

Amfetamintesten er enkel og rask å bruke, resultatet vises etter noen minutter som positivt eller negativt. Et positivt svar betyr at det ER amfetamin i urinen.

Korte håndteringsinstruksjoner: sug opp urinen med pipetten og slipp 3 dråper på testplaten. Resultatet vises etter noen minutter. Detaljerte bruksanvisninger er inkludert.

Cut-off: 1000 ng/ml

Hvor lenge kan amfetamin oppdages med denne testen?

Opptil 4 dager.

Vanlige symptomer på amfetamin

Følelsen av balanse og kroppsbevegelser kan også påvirkes slik at du går ustabilt og bevegelsene dine blir rykkete. Personer som har brukt amfetamin i lang tid kan lide av rastløshet, irritabilitet, søvnløshet, mistenksomhet, vrangforestillinger, hallusinasjoner, angst, psykose og vrangforestillinger.

Kilde https://www.beroendecentrum.se/

  


Artikkel-ID:
AMPHETAMINE

Produktet er lagt til i handlekurven din

Å sjekke utFortsette å handle
Produkter
Kundeområde
SvenskaNorsk