Gonorrétest - För både män & kvinnor

kr 149

 

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (0 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

 

Produktbeskrivelse:

Test deg selv mot gonoré hjemme i fred og ro med vår raske hjemmetest som viser resultatet etter 10-15 minutter.

Bestill en gonorétest direkte til postkassen, diskret pakket.

 

Hvordan virker det?

Vi sender testen din i en diskret konvolutt som kommer som et vanlig brev i postkassen / postkassen. Det du får er en gonorétest og klare instruksjoner om hvordan du gjør testen. All informasjon om rask test for gonoré og hvordan du leser testresultatet finner du i produktemballasjen. Testen er 99,5% nøyaktig og er laget for både menn og kvinner.

Om gonoré

Gonoré er en kjønnssykdom forårsaket av en bakterie. Bakterien kan overføres gjennom vaginal, anal og oral samleie slik den finnes i urinrøret, skjeden, endetarmsåpningen, svelget og øynene. Det er viktig å vite om gonoré er at den ikke kan forsvinne alene og kan øke risikoen for å bli smittet med HIV. Derfor er det viktig å oppdage og behandle denne sykdommen så snart som mulig.

Vanlige symptomer

  • Smerter og svie når du urinerer
  • Unormale utslipp i magen
  • Menn kan få smerter i testiklene
  • Kvinner kan oppleve blødning mellom periodene

Testene våre er CE-merket og gir en rask og sikker melding. Du leser resultatet etter noen minutter. Merk at du i henhold til infeksjonskontrolloven må kontakte helsesenteret umiddelbart hvis du får et positivt svar.



 


Artikkel-ID:
Gonorré 3pack

Produktet er lagt til i handlekurven din

Å sjekke utFortsette å handle
Produkter
Kundeområde
SvenskaNorskDansk