Graviditetstest & Ägglossning 2-pakke

kr 79

For å finne ut når du som kvinne kan bli gravid / gravid, må du vite når du har eggløsning. Eggløsningstesten er den beste og mest anbefalte måten å finne ut om du har eggløsning.

Lengden på menstruasjonssyklusen kan variere fra kvinne til kvinne, og dette styrer tidspunktet for når eggløsningen din oppstår. Når du kjøper testen, er instruksjoner og informasjon om hvordan testen fungerer og hvordan du leser resultatene inkludert. Det er et diagram som viser når og hvor mange dager du skal teste deg selv, basert på lengden på menstruasjonssyklusen.

Eggløsningstesten vår er veldig enkel å bruke

  • Tydelige instruksjoner og informasjon inkludert
  • Anbefalt å teste minst 5 dager på rad (5 tester)
  • Følsomheten for eggløsningstesten er 25mUI / ml
  • Pålitelighet 99,7%
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

 

Produktbeskrivelse:

Passer for de som leter etter en enkel og rask gravprøve til en lav pris. Som alle graviditetstestene våre, har pinnene over 99% sikkerhet.

Inneholder bare 1 teststrimmel, legg til flere hvis du vil!


Våre graviditetstester er CE-merket og gir en rask og sikker melding. Testen er en enkel stikkprøve. Du leste resultatet etter noen minutter.

Stikkene er vår billigste graviditetstest, og passer for deg som er ute etter en enkel og rask gravtest til lav pris. Som alle våre graviditetstester har pinnene over 99% sikkerhet. 


Artikkel-ID:
GÄ 2pack

Produktet er lagt til i handlekurven din

Å sjekke utFortsette å handle
Produkter
Kundeområde
SvenskaNorskDansk