Halsfluss (Strep A) - Test för vuxna och barn

kr 199

 

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (0 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

 

Produktbeskrivelse:

Nå er muligheten til å teste deg mot Halsfluss. Hjemmetesten vår for Halsfluss gir deg et direkte svar på bare 10 minutter.

Dette er perfekt for deg som raskt vil få svar på om du eller barna dine har ondt i halsen eller ikke.


Våre tester for sår hals er CE-merket og gir en rask og sikker melding. Testen er en enkel stikkprøve. Du leste resultatet etter noen minutter. Merk at du i henhold til infeksjonskontrolloven må kontakte helsesenteret umiddelbart hvis du får et positivt svar.

En test som raskt hjelper deg med å oppdage om du har streptokokker i gruppe A (Strep A). Testen er rask, og du gjør det på deg selv hjemme i fred og ro. Testen er for voksne og barn, og vi anbefaler at du alltid har en test hjemme for forebyggende formål.

Når du bestiller en halsbetennelse fra oss, blir den sendt hjem til deg som et vanlig brev i en diskret pakke. Sammen med testen følger et informasjonsark med klare instruksjoner om hvordan du gjør testen og hvordan du leser resultatet.

Vår hjemmetest for sår hals har en pålitelighet på 99,5%, er klinisk bevist og er CE-sertifisert. Vi anbefaler at du bestiller mer enn en test slik at flere i husstanden eller i nærheten av deg kan teste seg selv, men også fordi det alltid er bra å ha hjemme for forebyggende formål.

Om sår hals - Streptococcus gruppe A (Strep A)

Sår hals er oftest forårsaket av bakteriearten Streptococcus Group A (Strep A). Denne typen virus er svært smittsom, noe som medfører stor risiko for at flere i hjemmet kan bli smittet samtidig. Derfor anbefaler vi at alle personer testes samtidig, slik at personen eller personene som har blitt smittet kan få riktig behandling så snart som mulig.

Vanlige symptomer på sår hals

  • Veldig sår hals
  • Feber
  • Hovne lymfeknuter
  • Hovne og røde mandler

 

 

Hva er hjemmetesten for sår halsmål?

En Strept En test er en immunologisk test som oppdager tilstedeværelsen av Streptococcus A-bakterier. Disse bakteriene er vanlige i halsinfeksjoner som sår hals.

Hva er Streptococcus A?

Streptokokker A, også kalt beta-hemolytiske streptokokker, er en gruppe bakterier. Bakteriene kan forårsake mildere infeksjoner som sår hals, kopper og rosefeber, men kan også føre til mer alvorlige problemer som barnesengfeber og blodforgiftning. Selv for mildere infeksjoner kan antibiotika foreskrives av en lege for å forhindre relaterte komplikasjoner senere.

Hvem skal bruke sår halsprøve?

Strep En sår halsprøve kan brukes både profesjonelt og privat hjemme. Mange foretrekker fleksibiliteten ved å først kunne utføre en hjemmetest i stedet for å måtte besøke et helsesenter. Imidlertid, hvis hurtigtesten viser at du har Streptococcus A, må du oppsøke lege for å få antibiotikabehandling.

Hvordan fungerer en rask test for sår hals?

Testen identifiserer tilstedeværelsen av streptokokker i gruppe A, som er en sterk indikasjon på halsinfeksjoner som sår hals. Identifisering av streptokokker er det første trinnet i å starte antibiotikabehandling. Testen har en enkel ekstraksjonsprosess der du bruker teststrimmelen, tungespatelen og fortynningsmidler for å isolere gruppe A streptokokker. Du får resultater innen 5 minutter etter testen og har en pålitelighet på 96,4%. Komplette instruksjoner for å utføre testen er inkludert i testpakken.

Når skal jeg teste for sår hals med sår hals?

Med en hjemmetest for sår hals kan du rolig finne ut om du har streptokokk A-bakterier i kroppen din. Hvis du har symptomer som sår hals, smerter og problemer med å svelge, kroppssmerter, hodepine, kvalme eller andre problemer med halsen, bør du teste for sår hals. 


Artikkel-ID:
HF 3 pack

Produktet er lagt til i handlekurven din

Å sjekke utFortsette å handle
Produkter
Kundeområde
SvenskaNorskDansk