Kombipakke-Klamydia, Gonoré, Syfilis test

kr 199
Van. kr 299. Du sparer kr 100 (33%)
Tilgjengelig
Forhåndsbestilling, sendes innen 7-10 dager
Kun et fåtall igjen (0 artikler)
Forhåndsbestilling, sendes innen 7-10 dager
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

 

Produktbeskrivelse:

Kombinasjonspakken for menn og kvinner inkluderer hurtigtester for klamydia, gonoré og syfilis. Hurtigtesten er CE-godkjent for profesjonell bruk

Pakken er perfekt for de som ønsker å teste deg for flere sykdommer.Om prøvene 

Klamydia test

Klamydia er en av de vanligste seksuelt overførbare sykdommene. Fremfor alt øker antallet smittede blant unge. Nærmere 40 000 ble registrert som smittet i 2015. Både menn og kvinner kan bli smittet. For menn er symptomene knyttet til urinrøret og for kvinner er det livmoren.

Gonoré test

Test deg mot gonoré hjemme i fred og ro med vår raske hjemmetest som viser deg resultatet etter 10-15 minutter.

Syfilis test

Med vår CE-merkede syfilistest får du en rask og sikker varsling. Testen er en enkel blodprøve; et raskt stikk i fingeren - så dryppes en bloddråpe inn i testkassetten. Du kan lese resultatet etter noen minutter. Merk at du ifølge smittevernloven skal kontakte helsestasjonen umiddelbart dersom du får positivt svar.


Våre tester for klamydia er CE-merket og gir et raskt og sikkert resultat. Du kan lese resultatet etter noen minutter. Merk at du ifølge smittevernloven skal kontakte helsestasjonen umiddelbart dersom du får positivt svar.


Artikkel-ID:
STD-Kombo

Produktet er lagt til i handlekurven din

Å sjekke utFortsette å handle
Produkter
Kundeområde
SvenskaNorskDansk