Menopause test

kr 99

 

Tilgjengelig
Ikke tilgjengelig
Kun et fåtall igjen (221 artikler)
Ikke tilgjengelig
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

 

Produktbeskrivelse:

 

Med denne menopausetesten får du et profesjonelt og klinisk utprøvd produkt, som raskt og enkelt viser om personen har kommet i overgangsalderen eller ikke. Hurtigtesten er CE-godkjent for profesjonell bruk

Dette er perfekt for deg som ønsker et raskt svar på om du har kommet i overgangsalderen eller ikke.Menopause test

Velkommen til Testdegjjem, din pålitelige partner for helsetester hjemme. Vi er glade for å kunne tilby en enkel og praktisk løsning for kvinner som ønsker å finne ut om de er i overgangsalderen.

Hva er overgangsalderen test?

Det er en test som måler nivået av hormonet FSH (follikkelstimulerende hormon) i en kvinnes kropp. I overgangsalderen øker FSH-nivået, noe som indikerer at eggstokkene ikke lenger produserer nok østrogen. Å ta en menopausetest kan hjelpe deg å få en bedre forståelse av hormonnivåene dine og om du er i overgangsalderen.

Enkelt og diskret

Å kjøpe overgangsaldertest fra Testdeghjem er enkelt og diskret. Vi leverer testen rett på døren, og du kan ta testen hjemme hos deg selv. Etter at du har sendt testen tilbake til oss, vil du motta resultatene innen noen få dager. Enten du er i overgangsalderen eller ikke, gir testen deg en bedre forståelse av helsen din og kan hjelpe deg med å ta avgjørelser om hvordan du skal håndtere eventuelle symptomer.

Så hva venter du på?

Så hva venter du på? Bestill din menopausetest fra Testdegjjem i dag og ta kontroll over helsen din på en enkel og praktisk måte. Vi tilbyr høy kvalitet på testene våre, og vi er alltid her for å hjelpe hvis du har spørsmål eller bekymringer.

Hvordan å bruke

  1. Senk testpinnen i en kopp urin i 10-15 sekunder.
  2. Plasser deretter testpinnen på en ikke-absorberende flat overflate. Les deretter resultatet etter 3 minutter. Ikke tolk resultatet etter 10 minutter.

Våre menopausetester er CE-merket og gir et raskt og sikkert resultat. Testen er en enkel urinprøve. Du kan lese resultatet etter noen minutter.


Artikkel-ID:
KLTT

Produktet er lagt til i handlekurven din

Å sjekke utFortsette å handle
Produkter
Kundeområde
SvenskaNorskDansk