Urinveisinfeksjon 5 pakke

kr 179

Inneholder:
5 teststrimler

Finns ej i lagret
Produkt påminnelse

Skriv inn din e-postadresse nedenfor, og vi vil varsle deg når produktet er tilgjengelig! Din e-postadresse vil bli lagret i opptil 180 dager.

 

Produktbeskrivelse:

 

Med denne testen får du et profesjonelt og klinisk bevist produkt som raskt og enkelt viser om personen har urinveisinfeksjon. Hurtigtesten er CE-godkjent for profesjonell bruk

Dette er perfekt for deg som raskt vil få svar på om du har urinveisinfeksjon eller ikke.Urinveisinfeksjonstest

Urinveisinfeksjon kan påvirke både kvinner og menn når som helst i livet. Over 50% av alle kvinner opplever ubehag på et eller annet tidspunkt på grunn av urinveisinfeksjon. Symptomene forsvinner vanligvis etter noen dager, men det er ikke uvanlig at infeksjonen spres til andre organer. Et godt første skritt er å gjøre en rask test hjemme. Svie og problemer forbundet med vannlating er alle vanlige symptomer. I noen tilfeller kan du til og med få feber og magesmerter.

Hva er urinveisinfeksjon?

Hvis du lider av en urinveisinfeksjon, føler du ofte smerter når du urinerer. Infeksjonen er forårsaket av bakterier i hovedsak blære og urinrør, men alle organer som er i kontakt med urin, som nyrene, kan smittes. Det er vanligere at kvinner får gonoré fordi kvinner har kortere urinrør.

Hvordan fungerer urinveisinfeksjonstesting hjemme?

Når teststrimmelen kommer i kontakt med urin, endrer den farge. Avhengig av farge, kan du tolke resultatet ved å bruke fargevalget som er inkludert i hurtigtesten. Nøyaktig hvordan testen utføres, kan du lese i de medfølgende instruksjonene.

Hvilke kan og bør testes?

Både kvinner og menn, uansett alder, kan teste urinen for urinveisinfeksjon hjemme. Spesielt deg som føler at det gjør vondt når du urinerer, bør teste deg. Hvis du opplever at du trenger å gå på toalettet oftere, og / eller at urinen lukter rart, bør du også gjøre en urinveisinfeksjonstest. Hvis du er gravid og testen viser at du har forskjellige verdier, bør du søke omsorg.

Hva betyr responsresultatet av urinveisinfeksjonstesten?

Urinveisinfeksjonstesten viser nivået av hvite blodlegemer, proteiner, nitritter og blod som er tilstede i urinen. Et unormalt høyt nivå av disse er vanlige symptomer på infeksjon og kan analyseres avhengig av fargen på urinveisinfeksjonens teststrimmel.


Artikkel-ID:
UV-01

Produktet er lagt til i handlekurven din

Å sjekke utFortsette å handle
Produkter
Kundeområde
SvenskaNorskDansk