Klamydia - symptomer og informasjon

Klamydia er den desidert vanligste kjønnssykdommen i Sverige og kan ramme alle, både jenter og gutter. Sykdommen overføres gjennom en spesiell bakterie som spres når man har ubeskyttet sex med en person som har sykdommen. I dag skal vi gå gjennom alt du trenger å vite om denne sykdommen og hvilke symptomer som kan tyde på at du også har den.

Klamydia symptom

Symptomene som indikerer at du har klamydia er forskjellige mellom jenter og gutter, men de kan også variere fra person til person. Derfor kan det være lurt å ta en hjemmetest for klamydia selv om symptomene dine ikke helt samsvarer med de vi lister opp nedenfor.

Jenter

De fem vanligste symptomene for en jente som har klamydia er:

  • Smerter i nedre del av magen
  • Brenner når de tisser
  • Blødning mellom mensen
  • Utflod fra kjønnsorganene
  • Blødning etter samleie

Gutter

De fem vanligste symptomene for en fyr som har klamydia er:

  • Brenner når de tisser
  • Urethral betennelse
  • Smerter i pungen
  • Hevelse i pungen
  • Utflod som kommer fra urinrøret

Dette er de fem vanligste symptomene som indikerer at en gutt eller jente har klamydia. Det vanligste er imidlertid at en person som er smittet med klamydia ikke får noen symptomer i det hele tatt. 1177 anbefaler derfor at du tar en hjemmetest for klamydia hver gang du har hatt ubeskyttet sex med en ny partner. Det anbefales også at partneren din blir testet.

Hjemmetest for klamydia

Hvis du lider av noen av symptomene ovenfor, som blødning mellom menstruasjoner eller utflod fra urinrøret, og nylig har hatt ubeskyttet sex med en ny partner, bør du ta en hjemmetest for klamydia. Heldigvis kan vi tilby deg en slik test.

Med vår hjemmetest for klamydia får du svar innen 10 minutter og i 98 % av tilfellene er resultatet pålitelig. Dette gjør testen vår til en av de beste på markedet, og vi gir deg selvfølgelig en god pris også. I tillegg er testen vår tilpasset både jenter og gutter slik at det skal være enklest mulig for deg. Vi sender deg selvfølgelig også en bruksanvisning for hvordan du bruker testen for å få best mulig resultat. Vi ønsker å hjelpe samfunnet med å bekjempe klamydia, og vi prøver å oppnå det ved hjelp av våre hjemmetester. Ikke nøl med å bestille en hvis du tror du kan ha blitt smittet. Jo raskere sykdommen oppdages, jo lettere er det å bekjempe.

Hvis du har klamydia

Hvis vår hjemmetest for klamydia viser positiv, bør du søke hjelp så snart som mulig. Du kan for eksempel søke omsorg på helsestasjonen din eller på en ungdomsmottak. Den enkleste måten å behandle sykdommen på er ved hjelp av antibiotika. Hvis sykdommen behandles raskt nok, bør du ikke ha noen komplikasjoner.

Husk også at vi i Sverige har en smittevernlov. Det betyr at du er forpliktet til å søke behandling for klamydia dersom du vet eller tror du kan ha sykdommen. Dette gjelder også partneren du hadde samleie med.

Beskytt deg mot klamydia

Den absolutt enkleste måten å beskytte deg mot klamydia på er å bruke kondom. Sykdommen er smittsom når slimhinnene kommer i kontakt med hverandre. Ved å bruke kondom eliminerer du risikoen for infeksjon. Husk at du kan bli smittet selv om du har hatt klamydia en gang.

Best Selgere!

Klamydiatest - 3-pakning

kr 299Van. kr 349. Du sparer kr 50 (14%)

Vår 3-paks klamydiatest er vår rimeligste pakke!

Legg til i kassen


Klamydia test

129 krVan. kr 199. Du sparer kr 70 (35%)

Med vår hjemmetest for klamydia får du svar innen 10 minutter og i 98 % av tilfellene er resultatet pålitelig.

Legg til i kassen


Gonoré test

69 krVan. kr 169. Du sparer kr 100 (59%)

Bestill en gonorétest direkte til din postkasse, diskret pakket.

Legg til i kassen


Produktet er lagt til i handlekurven din

Å sjekke utFortsette å handle
Produkter
Kundeområde
SvenskaNorskDansk