Symptomer indikerer at du har gonoré

Gonoré er en seksuell sykdom som spres ved samleie, både vaginalt, analt og gjennom s.k. munsex. Det er forårsaket av en bakterie som ofte finnes i skjeden, urinrøret eller halsen. Jo tidligere du får omsorg, jo lettere er det å stoppe sykdommen. Det er derfor viktig at du tar en hjemmetest for gonoré dersom du mistenker at du kan ha sykdommen.

Symptomer på gonoré

Symptomene på gonoré er de samme for både jenter og gutter, men de kan variere fra person til person. Selv om du ikke får alle disse symptomene, kan du fortsatt ha gonoré og dette er bare de vanligste symptomene.

  • Det gjør vondt når du tisser
  • Det gjør vondt i pungen (gutta)
  • Du får periodiske blødninger (jenter)
  • Du får utflod fra skjeden eller penis

Det er også noen mer uvanlige symptomer som bare rammer noen som har blitt smittet av sykdommen. De er som følger:

  • Feber
  • Smerter i nedre del av magen
  • Smerter i et større ledd

Hvis du opplever noen av disse symptomene etter samleie og det ikke går over etter kort tid, kan du ha gonoré. Da anbefaler vi virkelig at du tar en hjemmetest for å se om du har sykdommen eller ikke.

Hjemmetest for gonoré

For å slippe å bestille time for test på helsestasjonen kan du i stedet ta en hjemmetest for gonoré. Hjemmetestene vi selger er tilpasset for både jenter og gutter. Du vil raskt få et svar som vil være riktig i 99,5 % av tilfellene. Vi sender selvfølgelig også med klare instruksjoner om hvordan du bruker testen for å få et så nøyaktig resultat som mulig.

Hvis du har gonoré

Hvis hjemmetesten din for gonoré da viser positiv, bør du oppsøke lege så snart som mulig. Dette kan du gjøre på for eksempel en helsestasjon eller en ungdomsklinikk. Det er lett å behandle sykdommen med antibiotika, men jo lengre tid det tar å oppdage den, jo vanskeligere blir det. Venter du for lenge kan du også få alvorlige følgetilstander. Det anbefales derfor at du tar en hjemmetest for gonoré dersom du har hatt ubeskyttet sex og nå føler deg uvel. Hvis testen da viser positiv, bør du umiddelbart bestille time hos lege for å få hjelp. Dette er den absolutt beste måten å bekjempe sykdommen på.

Beskytt deg mot gonoré

Imidlertid er den absolutt beste måten å virkelig bekjempe gonoré ved å ikke få det i det hele tatt. For å beskytte deg mot gonoré trenger du kun å bruke kondom under samleie. Dette hindrer sykdommen i å spre seg gjennom vaginal og analsex. Det er også veldig viktig at kondomet er intakt under hele samleiet for at det skal fungere.

Vær også forsiktig med oralsex da sykdommen kan spre seg her også. Sørg for å teste deg selv om du tror du har sykdommen slik at du ikke ved et uhell sprer den til noen andre. Partneren du hadde sex med bør også teste seg selv, ellers kan sykdommen raskt spre seg i samfunnet.

Vi håper at du nå har fått litt mer informasjon om hvordan du kan beskytte deg mot gonoré i fremtiden og hva du skal gjøre dersom du tror du kan ha blitt rammet av sykdommen. Det er ikke verdens undergang å få en kjønnssykdom, så lenge man søker omsorg i tide.

Best Selgere!

Gonoré test

kr 69Van. kr 169. Du sparer kr 100 (59%)

Bestill en gonorétest direkte til din postkasse, diskret pakket.

Legg til i kassen


Klamydiatest - 3-pakning

kr 299 krVan. kr 349. Du sparer kr 50 (14%)

Vår 3-paks klamydiatest er vår rimeligste pakke!

Legg til i kassen


Klamydia test

kr 129Van. kr 199. Du sparer kr 70 (35%)

Med vår hjemmetest for klamydia får du svar innen 10 minutter og i 98 % av tilfellene er resultatet pålitelig.

Legg til i kassen

Produktet er lagt til i handlekurven din

Å sjekke utFortsette å handle
Produkter
Kundeområde
SvenskaNorskDansk