Hjem> Alle instruksjoner > Instruksjoner for Herpes HSV-1 og HSV-2

Instruksjoner for Herpes HSV-1 og HSV-2

HSV-1 Munnherpes / HSV-2 Genital herpes

1) Fjern den ytre emballasjen, legg kassetten på skrivebordet med prøvebrønnen opp.

2) Påfør 3 fulle dråper blod vertikalt i prøvebrønnene (IgM & IgG) på kassetten. Tilsett 1 dråpe buffer (lyseblå kapsel med væske) i de samme prøvebrønnene (IgM & IgG) der blodet ble påført. Unngå luftbobler i pipetten, en boble kan forhindre full overføring av prøven og gjøre testen ugyldig. Bruk en ny pipette for hvert test utført, selv om du bruker samme prøve.

3) Observer testresultatene umiddelbart innen 15-30 minutter, resultatet er ugyldig etter 35 minutter.

POSITIVT:

To tydelige fargede linjer vises. En linje skal være i kontrollområdet (C), og den andre linjen skal være i testområdet (T).

NEGATIVT: En farget linje vises i kontrollområdet (C). Det vises ingen tydelig farget linje i testområdet (T). Det negative resultatet indikerer ikke fraværet av analytter i prøven, det indikerer bare at nivået av testede analytter i prøven er lavere enn grenseverdien.

UGYLDIG:

Ingen fargede linjer vises, eller kontrollinjen vises ikke, noe som indikerer operatørfeil eller reagensfeil. Verifiser testprosedyren og gjenta testen med en ny testenhet.

Merk:

1. Enhver nyans av farge i testområdet bør betraktes som positiv. Vær oppmerksom på at dette bare er en kvalitativ test og ikke kan bestemme konsentrasjonen av analytter i prøven.

2. Utilstrekkelig prøvevolum, feil driftsprosedyre eller utløpte tester er de mest sannsynlige årsakene til feil på kontrollinjen.

3. Fargeintensiteten til kontrolllinjen kan variere for ulike partier på samme kassett, dette er en normal forekomst. Styrken på kvalitetskontrolllinjen indikerer ikke kvalitetsproblemet med reagenset; et tydelig testresultat indikerer at reagenset er effektivt.

Produktet er lagt til i handlekurven din

Å sjekke utFortsette å handle
Produkter
Kundeområde
SvenskaNorskDansk